Εταιρικό προφίλ

Η εταιρία ιδρύθηκε στη Βόρειο Ελλάδα το 1987 με έδρα τη Θεσσαλονίκη από τον κ. Μολλούδη Νικόλαο. Η σύσταση της είχε σκοπό την εμπορία ειδών θέρμανσης και κλιματισμού, αρχικά στη Βόρειο και εν συνεχεία, σε ολόκληρη την Ελλάδα. Οι αξιόλογες ενέργειες της εταιρίας σε συνδυασμό με την αξιοπιστία της στο χώρο της θέρμανσης και του κλιματισμού καθώς και η άριστη ποιότητα των προϊόντων της, συνέβαλαν στην επέκταση της δραστηριότητας της και στο εξωτερικό. Το αποτέλεσμα είναι η συνεργασία της «ΜΟΛΛΟΥΔΗΣ ΑΕ» με άριστες ξένες εταιρίες και η αποκλειστική αντιπροσωπεία των προϊόντων τους στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια. Μετά από 25 χρόνια επιτυχημένων συνεργασιών με τις πιο γνωστές κατασκευαστικές εταιρίες, τεχνικές εταιρίες και καταστήματα υδραυλικών ειδών, ειδών θέρμανσης και ενέργειας  στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και λόγω του αξιόλογου ανθρωπίνου δυναμικού που διαθέτει, αποτελεί την πλέον αξιόπιστη και αξιόλογη λύση σε προβλήματα που αφορούν τον χώρο δραστηριοτήτων της.

Η εταιρία «ΜΟΛΛΟΥΔΗΣ ΑΕ» έχει αποκτήσει τις δικές της υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις εκτάσεως 12,200 τ.μ.. Υπάρχουν 5,500 τ.μ. στεγασμένου αποθηκευτικού χώρου, στον οποίο συμπεριλαμβάνεται αίθουσα σεμιναρίων και δοκιμών. Η αίθουσα είναι σχεδιασμένη για να δέχεται πολυάριθμα τμήματα σχολών ή εταιριών και συνεργατών με σκοπό την εκμάθηση και επίδειξη λειτουργίας λεβήτων και καυστήρων πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Τα προϊόντα, τα οποία εισάγει η εταιρία «ΜΟΛΛΟΥΔΗΣ ΑΕ», προσφέρουν λύση για όλες τις ανάγκες, καθώς και σφραγίζονται από άριστες αποδόσεις, απόλυτη ακρίβεια, υπέρμετρη ασφάλεια και αντοχή στο χρόνο. Σε όλα αυτά προστίθεται και ο μοντέρνος σχεδιασμός, ο οποίος καταστεί τα προϊόντα ακόμα πιο δημοφιλή στην Ελληνική αλλά και στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Στην επιτυχία της εταιρίας συμβάλλει και η πιστοποίηση της με ISO 9001:2000/EN ISO 9001:2000 από τον φορέα πιστοποίησης TUV CERT του οργανισμού TUV NORD CERT GmbH.

Επίσης, αξιοσημείωτη είναι η δημιουργία ξεχωριστού τμήματος διαχείρισης οικοδομής και η δυναμική είσοδος της εταιρίας στο χώρο παροχής υπηρεσιών σε ότι αφορά την οικοδομή με σκοπό την παροχή αδιάβλητων, δικαιότερων, οικονομικότερων και εγκυρότερων λύσεων ως προς τον καταναλωτή.

Εγγραφείτε στο newsletter
Copyright © 2012 MOLOUDIS S.A. All Rights Reserved.
powered by Softways S.A.